Ontdek per E-step de prachtige omgeving van de Achterhoek - inclusief route

Bij ontdek de Achterhoek per E-step is inbegrepen:

  • Route vanaf Laren (GLD)
  • Pechservice
  • WA verzekering
  • Wij nemen een leuke digitale foto met jullie eigen camera/telefoon
  • Huur van de E-step voor 3 uur

Prijs: € 34,50 p.p. 

Goed om te weten:

  • Vanaf 16 jaar
  • Geen rijbewijs nodig
  • Maximaal 25 km/uur
  • Maximaal 1 persoon per step
  • Geen inspanning voor nodig

De prijs van ontdek de Achteroek per E-step is geldig tot 31 december 2024.

Heerlijk genieten in de Achterhoek op een E-step!

  Ontdek de prachtige Achterhoek op een unieke en milieuvriendelijke manier met elektrische steps! Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid terwijl u moeiteloos door het schilderachtige landschap glijdt, zonder ook maar een spier te hoeven bewegen. De elektrische steps zijn uitgerust met krachtige elektromotoren en bieden u de mogelijkheid om te genieten van de omgeving op uw eigen tempo. Met een maximale snelheid van 25 km/uur kunt u op ontspannen wijze genieten van alles wat de Achterhoek te bieden heeft.

  Laat de stilte van de natuur uw metgezel zijn terwijl u door pittoreske dorpjes, groene velden en rustige landwegen rijdt. Ontdek verborgen pareltjes en adembenemende uitzichten, terwijl u zich volledig onderdompelt in de serene schoonheid van deze regio.

Elektrische Kickbike Fat Max

Of te wel, de elektrische step. Een leuk en orgineel vervoersmiddel om mee door de Achterhoek te touren. De sterke motor zorgt ervoor dat je simpelweg alleen op de step hoeft te gaan staan en dat de step verder het werk doet. Het stoere uiterlijk wordt door de brede wielen en banden gekenmerkt en zorgt voor een geweldige en veilige rijervaring. De elektrische kickbike fat max step is ook een geschikt vervoersmiddel voor de mensen zonder rijbewijs (16+ is de minimale leeftijd om op de step te mogen rijden). De step kan maximaal 25 km/uur en is daarmee goed te combineren met bijvoorbeeld de E-choppers of E-Scooters. Maak kennis met de elektrische step en geniet van de stilte en de mooie omgeving van de Achterhoek.

Goed om te weten

  De aanbieder van afwisselende uitjes in de omgeving Laren, Lochem, Borculo, Deventer en Zutphen. Het bedrijf is opgericht met de gedachte om mensen blij te maken met een uniek en afwisselend uitje voor een scherpe prijs (de scherpste in de regio). Samen leuke dingen doen en u een dag om nooit te vergeten aan te bieden. 

  We hebben ontzettend veel mogelijkheden voor uitjes. Denk bijvoorbeeld aan de E-choppers, E-scooters of Tuktuks. Maar ook voor een complete dag bent u bij ons op het juiste adres. Je kunt de dag bijvoorbeeld beginnen met het scherpschutters arrangement, hierbij leer je schieten met 5 verschillende wapensoorten (boog, kruisboog, blaaspijp, buks en luchtdrukpistool), gevolgd met een heerlijke buffet lunch om vervolgens te gaan touren met een van onze vervoersmiddelen als jullie terugkomen kunnen wij ervoor zorgen dat de BBQ/Buffet klaarstaat zodat jullie zo kunnen aanschuiven, ondertussen vermaken de kids zich heerlijke met een van onze springkussens die opgezet staat in de hal. Na het diner staat er nog een spelavond op de planning, bijvoorbeeld Ik hou van Holland, een pubquiz of casino avond. Uiteraard kunnen we ook hierbij weer voor een hapje/drankje zorgen.

  Vraag gerust naar alle mogelijkheden en beschikbaarheid.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Willem Verlaan

8

Was een geweldige ervaring, super leuke steps

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur

Onze partner

Leuke uitjes voor elk budget

Wij bieden leuke uitjes aan voor elk budget en doen dit in samenwerking met vele lokale ondernemers. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Onze eigen uitvalsbasis is Laren Gelderland en van daar uit zijn onze solexen, tandems en alle andere apparatuur beschikbaar. Ook op onze eigen locatie zijn er mogelijkheden voor leuke uitjes.

Welkom in Laren

Onze locatie fungeert ook als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig gazon buiten waar u na bijvoorbeeld een solextocht even rustig kunt uitrusten. Ook kunnen sommige workshops bij ons op onze eigen locatie gehouden worden.

Culinair genieten na uw uitstapje

Wij hebben Solexen, Tandems, Elektrische Limousine TUk Tuk's, Drone- wrokshops, kano's, Laser-Kleiduifschieten, Pub Quiz, Tandems, Zeskamp, Schietworkshops, enz enz. Het horecagedeelte besteden wij uit. Dit doen wij met lokale horeca-ondernemers/zaken. Op deze manier zitten gasten altijd in de leukste restaurants een buffet te eten of te BBQ-en.

Omgeving

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.